Jocstone
Magiër tegen wil en dank - Karen Miller

karen miller - magier tegen wil en dank
Het is alweer maanden geleden dat Rafel als eerste bewoner van Lur over de Bergen van Barl trok, het onbekende tegemoet in een wanhopige poging om hulp te zoeken voor de dreigende ondergang van zijn geliefde land. Nu lijkt zijn dappere poging vergeefs, al lange tijd is er geen teken van leven van hem vernomen.

Alleen Deenie is ervan overtuigd dat haar broer Rafel nog leeft, want in haar dromen wordt ze geplaagd door visioenen van hem. Om de toekomst van Lur veilig te stellen, moet Deenie hem weten te vinden: alleen Rafels bijzondere gaven kunnen Lur redden van de gapende duisternis van de ondergang. Ver voorbij de grenzen van Lur, waar wetteloosheid en chaos heersen, komen Deenie en haar reisgezel Charis op het spoor van de dodelijke nalatenschap van de duistere magiër Morg.

Ze komen steeds meer te weten over de levensgevaarlijke magie die alles en iedereen treft. Deenie krijgt sterk het idee dat haar broer Rafel er meer van weet, en ook dat het kwaad dat haar vader fataal werd op onverklaarbare wijze is teruggekeerd. Zeker is dat als zij Rafel niet op tijd weet te vinden Morgs dodelijke kracht opnieuw vrij spel zal krijgen, en dat zal vast en zeker het einde voor Lur betekenen...
© 2020 jocstone Contact